OPINIE

Dodaj swoją opinię na temat Proud Mary.

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.162.139.217.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
Kamila od Binkowska wrote on 14 czerwca 2017 at 17:39:
Świetny zespół! Polecamy!

Opinie o Proud Mary – internet

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami nt. Proud Mary. Wszystkie wpisy pochodzą z niezależnych stron, a poprzedza je link do wątku o zespole. Pisownia oryginalna. Opinie zostawione na naszej stronie znajdziesz TUTAJ

Opinie z portalu www.slubnyportal.pl
http://www.forum.wesele-lodz.pl/viewtopic.php?t=10256


Proud mary gral na moim weselu w ubiegly weekend i nie będę oryginalny jeśli powiem ze zespól byl rewelacyjny. Bylismy na próbach wielu łódzkich zespolow, ale dopiero proud mary spelnil wszystkie nasze oczekiwania i prosby. Zespól jest elastyczny i chętnie podejmuje sie nietypowych zleceń. Kiedy dla innych zespołów nasze prosby byly niewygodne, pm zgodzili sie bez mrugnięcia. Polecam ich serdecznie!!!! Do tego super graja, 100% na żywo!!!!!

Użytkownik: lukasz-p, 03.05.2015


Kochani,
bez najmniejszej przesady mogę napisać, że ta kapela jest rewelacyjna.

10 stycznia zagrali na naszym weselu: podpisuję się pod każdym słowem Pani Misiowej, która była naszym gościem i którą serdecznie pozdrawiam 🙂

Zespół gra świetnie, z wyczuciem dobiera repertuar i ma niesamowitą energię. Składa się z sympatycznych ludzi, którzy elastycznie dopasowują się do życzeń Pary Młodej – my mieliśmy duże opory dotyczące oczepin: zostały poprowadzone na poziomie i z dużą porcją humoru.

Bardzo spodobała mi się możliwość indywidualnego doboru repertuaru, zwłaszcza dodatkowych utworów.

Polecam ten zespół każdemu, kto chciałby mieć oprawę muzyczną na odpowiednim poziomie.

I ciut prywaty: serdecznie pozdrawiam całe Proud Mary, jestem Wam niesamowicie wdzięczna 🙂 Dziękuję.

Użytkownik: Łodzianka81, 11.01.2015


Byłam wczoraj na weselu gdzie grał zespół Proud Mary. To co się działo przerosło wszystkie moje oczekiwania oraz innych gości, którzy byli zachwyceni! Polecam ten zespół i już wiem kto u mnie zagra!!!! Czas przejść do szczegółów:

– zespół ma bardzo dużo instrumentów, z tego co widziałam na weselu były: perkusja, gitara akustyczna, gitara elektryczna, basowa, klawisze i uwaga!>>> saksofon, klarnet, akordeon!!! Czy wszystko to co chcielibyśmy mieć a nawet więcej!

– dziewczyna która śpiewa jest REWELACYJNA! Kiedy zaśpiewała Simply the best, goście zatrzymywali się w tańcu, by jak na koncercie podziwiać jej talent. Piekny cudowny aksamitny głos.

– oprócz wokalistki śpiewa 2 chłopaków – również super!

– świetny dobór repertuaru! Grali wszystko: rock, pop, folk, disco-polo, biesiadę przy stołach (kiedy tylko goście zaczynali śpiewać, od razu się zjawiali z instrumentami i przygrywali, dodatkowo podają mikrofony dla gości którzy chcą śpiewać i zachęcają do tego)

– super prowadzą całe wesele, cały czas jest kontakt z gośćmi!

– oczepiny – wesołe, z klasą i całość zamknęła się w 20 minutach bez zbędnego przedłużania

– grali do ostatniego gościa, pozytywnie nas wymęczyli – wszyscy z którymi rozmawiałam byli zachwyceni!

– krótkie przerwy na posiłek i zaraz znowu muzyka i pełen parkiet! Na weselu nic się nie dłużyło, widać że szef zespołu cały czas kontroluje sytuację!

– zespół nie pije – poszłam do nich w trakcie wesela podziękować i wyrazić uznanie, na stole nie było butelki – jak sami powiedzieli – nie piją podczas wesel

Gdybym miała się do czegoś przyczepić, to naprawdę nie miałabym do czego, zespół w 200% spełnił oczekiwania gości

Zapomniałam dodać że grają cały czas na żywo, a nie jak u innych zespołów – z podkładów.

Zaczęłam szperać w internecie, żeby dowiedzieć się dokładnie kto gra w tym zespole (bo to są świetni muzycy) i okazało się że to zawodowcy, po Akademiach Muzycznych, którzy grają nie tylko na weselach i są świetni!!!

Dla mnie wybór jest prosty i nie ma możliwości by kto inny zagrał na moim weselu!! Dziękuję Ani i Mariuszowi za zaproszenie na wesele, bo bez nich nie miałabym okazji posłuchać, pobawić się i oczarować się Proud Mary. Czytałam wszystkie pozytywne opinie na ich temat i mogę z czystym sumieniem podpisać się obiema rękami i nogami pod tym!

PROUD MARY – REWELACJA!!!

Chętnie udzielę szczegółowych informacji, ale z tego co rozmawiałam z zespołem, można do nich przyjść na próbę i samemu się przekonać jak grają. POLECAM!!!!!!!!!!!

Użytkownik: Pani Misiowa, 11.01.2015


Jestem już długi czas po swoim weselu na którym grał zespół Proud Mary. Mogę napisać że byli wprost rewelacyjni i cudownie poprowadzili moją imprezę! Jeśli chodzi o szczegóły to:

– zespół jest zawodowy: grają bardzo dobrze, wszystko na żywo
– świetnie prowadzą imprezę: śpiewają 3 osoby które raz po raz, mówią do mikrofonu i prowadzą imprezę
– oczepiny: krótkie i takie jak chcieliśmy: całość 25 minut z wykupieniem butów i konkursami- SUPER!!
– muzyka: przekrój tego co chcieliśmy: hity stare i nowe. Zespół nie zagrał prawie żadnej piosenki której nie znaliśmy. Same przeboje i do tego super zagrane!!
– sprzęt: wiadomo, jest świetny i super brzmi (rozmawiałam z perkusistą nt. temat i powiedział mi że większość muzyków gra oprócz wesele w zawodowych zespołach z gwiazdami polskiej sceny muzycznej i dlatego mają sprzęt najwyższej klasy).
– prawie cały zespół ma wyższe wykształcenie muzyczne
– cena: dziewczyny! Wesele robicie tylko raz!!! Płacicie za jakość i zabawę!!!

Jednym słowem: polecam ❗ ❗ ❗
❗ ❗ ❗ ❗

Użytkownik: k.stakiewicz, 28.09.2014


W ostatnią sobotę tj. 29.09 odbyło się nasze wesele. Zagrał na nim zespół Proud Mary. Szczerze mówiąc poziom zespołu przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Grali świetnie, przerwy są krótkie i jest ich mało… ogólnie świetna zabawa. Goście nie schodzili z parkietu przez całą noc. My nie chcieliśmy żadnych zabaw ani oczepin więc Zespół po prostu grał gościom do tańca …. i to jak grał!!!!!!!! Nadmienię, że poszukiwania zespołu na wesele trwały dla nas bardzo długo i nie były łatwe. Teraz wiem, że dokonaliśmy najlepszego wyboru. Wszyscy goście zachwycali się zespołem i pytali skąd ich wytrzasnęliśmy…. Bardzo serdecznie dziękujemy Zespołowi Proud Mary za doskonałą zabawę i super – profesjonalizm. Pozdrawiamy serdecznie,
Magda i Jacek

Użytkownik: ustaborowicz; 02.10.2012


Proud Mary gral na moim weselu (30.06.2012) i byli po prostu swietni! Przed weselem jest spotkanie organizacyjne, podczas ktorego omawia sie przebieg oczepin. Poza tym, w trakcie wesela i tak sa jeszcze rozmowy z orkiestra, ustalenia bo to roznie bywa… U nas bylo duzo wystepow-niespodzianek od naszych gosci, wiec musielismy skrocic troche oczepiny, zrezygnowac z jakis dodatkowych zabaw 🙂 Grali tak swietnie, ze goscie nie chcieli schodzic z parkietu 😀 Trzeba bylo ‘wyganiac’ na cieple posilki. O, wlasnie. Nie dosc ze super grali, to jeszcze bardzo dlugo. Przyrzekam, ze przerwy mieli tylko te na cieple posilki, ba, a i tak jak w czasie posilkow goscie zaczynali spiewac sto lat, czy inne przyspiewki, to zespol wstawal i przygrywal gosciom 🙂 Takze bacznie obserwowali co sie dzieje na Sali 🙂 Nowa wokalistka jest rewelacyjna i wszyscy byli odpowiednio ubrani. Lapia kontakt z goscmi, prowadza super wesele… wszystko bylo idelanie, nie mam zadnych zastrzezen i goraco polecam! Nie bylo zadnego ‘rozkrecania’ goscie od pierwszego tanca hulali i rowniez nie bylo sytuacji, ze ktos z Mlodych byl wolany, a jego nie bylo… Jeszcze tylko dodam, ze juz podczas wesela goscie pytali sie skad wytrzasnelismy taki ekstra zespol 🙂 Dziekujemy bardzo zespolowi za swietna zabawe 🙂
Asia i Marek

Użytkownik: Please; 07.08.2012


Jesteśmy świeżo po weselu z zespołem Proud Mary. Zespół możemy ocenić w samych superlatywach, zresztą opierając się w dużym stopniu na opinii gości, którzy byli bardzo zadowoleni. Najważniejsze płacimy za zespół który gra na żywo, a nie taki który tylko udaje!! Może do najtańszych nie należą (co zapewne spowodowane jest ich liczebnością i sprzętem jaki targają na imprezy, a nie są to 2 keyboardy jak to często można teraz spotkać), jednak płacimy za jakość i świetną zabawę. Zespół gra równo, przystępnie, nie fałszują jak to większość tych wielce rozchwytywanych zespołów.. Widzieliśmy parę taśm, na paru weselach byliśmy i mogę zaryzykować stwierdzenie że to jeden z najlepszych zespołów z jakimi mieliśmy do czynienia. Zabawę poprowadzili sprawnie i podobały nam się jasne zasady „wykupowania butów”, bez zbędnego tracenia czasu na negocjacje. Przerwy między blokami muzycznymi były optymalne, a długość samych bloków bardzo dobrze dopasowana pod gości. Nikt się nie nudził i nie narzekał że za mało grają itp. Co do nowej wokalistki, to ma kawał głosu i naprawdę umiejętnie nim operuje, tylko może delikatna uwaga. Skoro cały zespół jest ubrany na stonowany ciemny kolor, to wokalistka w naszym mniemaniu nie powinna wyróżniać się kolorową sukienką. Być może to nasza wrodzona czepliwość 😛 Czas na małe ryski, aczkolwiek nie jakoś mocno istotne. * Na początek należy dać im chwilkę żeby się rozkręcili i wyczuli gości (ale to chyba normalne). * Czasem (na 2 dni ok. 2 razy) trochę nie trafiają w sytuację, typu coś z młodymi mimo iż nie ma ich na sali, czy zabawa angażująca młodszych gości podczas gdy większość gdzieś się wietrzy. Myślę że to kwestia doświadczenia i będzie ideał. Muzycznie super. Ludzie bardzo fajni, komunikatywni i weseli. Jeśli mielibyśmy jeszcze raz wybierać, to wybór padłby zdecydowanie na PROUD MARY. Warto, nie żałujemy i ogromnie dziękujemy 🙂
Użytkownik: etylinek; 26.09.2011


Dziekujemy calemu zespolowi za fantastyczna oprawe muzyczna naszego dnia w Rezydencji u Fabrykanta. Wszystkich niezdecydowanych zapewniamy, ze Proud Mary zasluguje na to, by być na Waszym weselu. Goscie sie swietnie bawili,profesjonalizm w kazdym dzwieku. Intuicja nas nie zawiodla. To byl swietny wybor. Pozdrowienia dla calego zespolu Proud Mary.
Użytkownik: malu86; 31.05.2011


Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować zespołowi Proud Mary za przepiękną oprawę muzyczną na przyjęciu weselnym, jak również zespołowi Cantabile Duo za oprawę muzyczną w kościele. Jesteście wspaniali. W tak wyjątkowym dla nas dniu stworzyliście przepiękną atmosferę w kościele i podczas życzeń– ukłony dla Zosi i Łukasza. Na sali weselnej cały zespół spisywał się wprost cudownie i profesjonalnie. Goście na weselu bawili się naprawdę doskonale. Zespół gra muzykę urozmaiconą zarówno piosenki starsze jak i te najnowsze, ale najważniejsze grają na żywo! Nasi goście byli bardzo zadowoleni, często po weselu wspominając jak to się dobrze bawili i wytańczyli do białego rana. Wszystkim narzeczonym którzy chcą mieć spokojną głowę jeśli chodzi o oprawę muzyczną swojego wesela, jak również oprawę muzyczną w kościele polecamy gorąco zespół Proud Mary i Cantabile Duo. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy, Agnieszko, Zosiu, Łukaszu, Marcinie i Tomku dzięki Wam 11.09.2010 był wyjątkowym dniem!! (Dominika i Michał)
użytkownik: myszka11986; 14.01.2011


Baaardzo polecamy Zespół Proud Mary wszystkim!!! Gwarantowana rewelacyjna zabawa, z profesjonalnym brzmieniem i nagłośnieniem, wszechstronnym reprtuarem z samymi hitami, nogi same rwą się do tańca, Zespół robi bardzo mało przerw, wodzirej świetnie wyczuwa potrzeby gości, pomagają w integracji, na życzenie poprowadzą biesiadę, z klasą w dobrym tempie przeprowadzają oczepiny, mają swoje niespodzianki, baaardzo trafione, są oryginalni!!! Naprawdę my i goście byliśmy totalnie zachwyceni!!!! Muzycy z Zespołu są profesjonalistami i naprawdę dokładają starań, by współpraca była udana, a marzenia spełnione, służą też doświadczeniem i własną inicjatywą, gdy to potrzebne!!! Korzystając z okazji chcemy podziękować Wam jeszcze raz 🙂 za ten czaad 8) , mamy cudowne wspomnienia!!!! 😀 Ewa i Przemek
Użytkownik: EwaSicinska; 21.09.2011


14 SIERPNIA braliśmy ślub – oprawa muzyczna w domu i na życzeniach była prześliczna duet cantabileduo stanął na wysokości zadania wszytsko wyszło przepięknie, natomiast wesele prowadził zespół Proud Mary – rewelacja wszyscy świetnie się bawili i byli zachwyceni, muzyka na żywo, nie było czasu usiąść bo grali super. Także z czystym sumieniem polecamy ten zespół 🙂 serdecznie Was pozdrawiamy i dziękujemy:) było super:)
Użytkownik: kasiorek664; 10.09.2011


witam, muszę wam napisać że u nas na weselu które odbyło się 5.06.2010 grał właśnie zespół Pround Mary. Jest niezastąpiony!!! to był strzał w dziesięć dziesiątek 😉 Grają wszystko, są bardzo profesjonalni, przemili i naprawdę znają się na tym co grają. Naprawdę polecam, jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem. Piszcie
Użytkownik: Barbarina; 05.08.2010


Ja zdecydowałam się na Proud Mary z kilku powodów. Po pierwsze świetnie grają i doskonale bawią się muzyką. Po drugie w zespole grają zawodowi muzycy (np. perkusista uczy grać, dziewczyna która gra na klawiszach niedługo kończy Akademię Muzyczną itd 🙂 Warto przyjść do zespołu na próbę. Muzycy są bardzo otwarci a to co prezentują na żywo, jest o wiele, wiele lepsze niż utwory które można posłuchać na stronie. Tak jak ktoś napisał: że zespół powinien żyć – oni szaleją !! ! Całość dopełnia to, że ludzie którzy grają w PM są mili i sympatyczni. Do teraz ustalamy mailowo różne szczegóły naszego wesela i wiem że będzie wyjątkowe.
Użytkownik: k.stakiewicz; 25.04.2010


Nasze poszukiwania zespołu zakończyły się kiedy poszliśmy na próbę praud mary. Kiedy zespół zagrał nam trzy wybrane przez nas utwory od razu wiedzieliśmy kto u nas zagra!!!! Świetny zespół, fajni młodzi ludzie z poczuciem humoru. Nasz termin był zajęty, ale tak nam zleżało że przesuneliśmy termin naszego wesela 🙂 Polecamy ten zespół i również nie możemy doczekać się naszego wesela 🙂
Użytkownik: Marzenna; 21.03.2010


Na swoje wesele wybraliśmy Proud Mary i był to bardzo dobry wybór! Strzał w 10! Cały zespół bardzo miły a co najważniejsze bardzo dobrze grają, śpiewają i zabawiają gości. Na naszym weselu goście byli w różnym wieku, ale zarówno ci w wieku lat 4 jak i 85 dobrze się bawili pląsając po parkiecie! Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą świetnie się bawić na swoim weselu! A później słyszeć jak super goście się bawili!
Użytkownik: nastkapi; 06.20.2010


Opinie z portalu www.polki.pl
http://polki.pl/we-dwoje/opinie;proud;mary,f_opinie,18365.html


Świetny zespół, mogę ich polecić z czystym sumieniem! W sieci jest dużo opinii na ich temat, są zawodowi, świetnie rozkręcają imprezę. Bawiłam się z nimi na weselu dwa razy i za każdym razem było super! Grają na żywo, bez playbaków itd. POLECAM!
Użytkownik: Klaudia Wilk, 16.08.2015


Super zespół, świetny żywy skład! Polecam, rozkręcają zawodowo każdą imprezę!
Użytkownik: Marzena44, 28.02.2015


Prołd Mary grali na moim weselu i do dziś wracamy wspomnieniami do tego co się działo: świetne konkursy (ze smakiem) i doskonała muzyka! Polecamy!
Użytkownik: paulalinka; 15.11.2011


Opinia z portalu www.ozorkow.org
http://forum.ozorkow.net/viewtopic.php?t=11078

PauLLa, polecam zespół Proud Mary z Łodzi, oto link: http://www.proudmary.pl/ Grali na naszym weselu i było super:)
Użytkownik: kacha66; 27.06.2011


Jeśli zamierzasz dodać komentarz na forum lub wiesz gdzie się taki znajduje, przyślij nam link na adres: info@proudmary.pl

Dziękujemy!